Mirella Suurhoff

Als kind was ik al jong geïnteresseerd in spiritualiteit. Op mijn 25e begon ik met Reiki I en II via het Ushuï principe, waarna ik al snel allerlei workshops volgde over uiteenlopende spirituele thema’s.

Enkele jaren later nam ik samen met mijn moeder een aantal jaar les in Astrologie wat mijn inzicht in menselijk gedrag heeft vergroot. In deze tijd kreeg ik een relatie met een ware liefde, trouwden we en kregen 2 jongens. Hierdoor werd mijn tijd en aandacht natuurlijk vooral ingenomen door werk en gezin waardoor spiritualiteit op de achtergrond raakte.

Daarna

Toen de kinderen iets ouder werden en allebei zo ongeveer op school zaten, kreeg ik weer iets meer tijd en ruimte om bij mezelf en mijn leven stil te staan. Ik begon me ineens wat ontevreden en leeg te voelen. Achteraf was dit omdat ik tot die tijd mijn leven als het ware ‘slapend’ had beleefd. Er was nauwelijks verbinding met mijzelf en dus ook niet met mijn ex-man. Ook had ik geen flauw idee waar nu eigenlijk mijn passie lag, waar ik nu echt blij van werd? Ik stond vlak voor een groot keerpunt in mijn leven.

Enkele maanden later (november 2013) kwam er een man in mijn leven waar ik heel erg verliefd op werd en waardoor mijn hele leven op z’n kop kwam te staan. Hij heeft mij heel diep geraakt en ik werd als het ware ‘wakker’.  Het leek alsof ik ‘aan’ ging en vanaf dat moment zou ik veel meer gaan voelen en ervaren.  Zowel fijn als zwaar.

Na 3 maanden intensief contact kwam onze relatie ten einde. Het jaar hierop was erg moeilijk maar hard nodig. Ik ben door grote ups en grote downs veel dichter bij mezelf gekomen. Ik heb ontzettend veel geleerd en heb mijn passie leren kennen; het ‘onder-zoeken’ en ‘ont-dekken’ van de mens en het leven. En dan ben ikzelf natuurlijk mijn eigen proefkonijn. Ik ben gefascineerd door het menselijk gedrag, gevoelens, emoties, verbindingen en waarom en hoe ze ontstaan en bestaan. 

Sinds de ontmoeting in 2013 ben ik door een ware transformatie gegaan en dit werkt nog steeds door. Ik heb me weer leren openstellen voor mijn gevoel, iets waar ik nooit echt contact mee had. Mijn gevoeligheid mag er helemaal zijn en ik kan hier nu goed mee omgaan. Ik vind het  heerlijk dat juist ook de mooie dingen me nu zo positief kunnen raken!

Na ‘de ontmoeting’ eind 2013 is mijn leven volledig veranderd. En hoe heftig het proces ook is geweest, toch ben ik dankbaar voor wie ik nu ben en hoe mijn leven nu is. Ik durf mijzelf veel meer te laten zien en ben veel meer geworden wie ik werkelijk Ben. Ik neem bewust deel aan het leven en geniet hiervan!

Sinds September 2016 ben ik samen met Iric, mijn huidige vriend. Vanaf het begin was er heel veel liefde, verbinding, aantrekkingskracht, genieten, maar ook conflict, escalatie, verdriet, angst en boosheid. Door mijn relatie met hem, ben ik ontzettend gegroeid, en het laatste jaar wordt onze relatie een stuk rustiger. De liefde en verliefdheid zijn er nog steeds, maar met de uitdagingen kunnen wij veel beter om gaan!

Ik vond het enorm beangstigend om mij voor hem open te stellen en heb de dans van aantrekken en afstoten regelmatig met hem gedanst. Op dit moment kan ik me voor hem open stellen zonder me steeds weer af te sluiten. Heel fijn!

Ik hou van het leven en ben vastbesloten om het zoveel mogelijk te gaan omarmen! Zowel de uitdagingen als de fijne dingen.