Engelenkaart Reading

Ik geef vanuit mijn Helderwetendheid en gebruik van Engelenkaarten boodschappen door die jouw op weg helpen, inzicht geven , ondersteunen en richting geven. Ook zal ik jou advies en praktische tips geven om verder te komen aangaande het betreffende thema. 

Ik ben iemand die denkt in oplossingen en aan praktische tools om verder te komen richting de waarheid en richting jouw heling. Directheid,  helderheid en motivatie zijn heel belangrijk voor mij. En dat zal je kunnen herkennen in mijn boodschappen.

Mogelijkheden

1 Kaart Reading

Je stelt me een vraag en ik trek een kaart en geef je hierbij mijn intuïtieve boodschap. Dit is ongeveer een tekst van de grootte van 1/3e van een A4
Investering € 11,-

2 Kaarten Reading

Je stelt me een vraag, of je wil iets weten over een bepaald thema waarbij ik 2 kaarten trek. Ik zal de vraag of het thema wat meer uitwerken en de tekst zal ongeveer een half- tot een heel A4 tje in beslag nemen. Investering € 22,-

3 Kaarten Reading

Je stelt me 1 of 2 vragen en je ontvangt een meer uitgebreide reading van ongeveer 1 A4tje tot anderhalf A4tje over een thema of 2 thema’s waar jij helderheid en inzicht over wil verkrijgen.
Investering € 33,-

Stel hier je vraag

Wil je een reading aanvragen? Gebruik dan het contactformulier. Je ontvangt dan binnen enkele dagen jouw reading per mail. Tenzij ik anders aangeef vanwege bijvoorbeeld drukte.    

    Ik ontvang graag*
    1 kaart reading2 kaarten reading3 kaarten reading