Mijn boek "Thuiskomen"

Begin 2014 ontmoette ik een zielsliefde die uiteindelijk met het verbreken van elk contact mijn hele leven op z’n kop zette. Ik kwam in een transformatieproces terecht en met name in het eerste jaar was er vooral sprake van onbegrip, onrust, chaos en een emotionele rollercoaster. Op dat moment ging ik naarstig op zoek naar enig houvast in de vorm van antwoorden op mijn vele vragen. Jaren later begon ik met dit boek wat er op is gericht om jou te steunen en enige richting en inzicht te geven wanneer jij in een zelfde soort situatie zit als ik destijds.
Heb jij een zielsliefde ontmoet? Of zit je in een uitdagende (karmische) relatie? Staat je leven op z’n kop? Zit jij in een transformatieproces? Dan kan dit boek jou helpen.

Ik heb het geschreven vanuit de algemene vorm afgewisseld met persoonlijke ervaringen en ik schrijf over Beperkende overtuigingen, Schaduwstukken, Bindings- en verlatingsangst, Verbinding, Aantrekkingskracht en Zielsliefdes. Een boek dat de verbinding met jezelf en anderen helpt te herstellen en te verdiepen! Een boek om later nog eens opnieuw erbij te pakken om iets op te zoeken wat op dat moment bij jou speelt! Dat het boek jou veel herkenning, inzicht en leesplezier mag geven!

Lieve groet, Mirella

Leeservaringen

Ben je boek aan het lezen en dat voelt als "thuiskomen". Dank voor je prachtige woorden, de wijze lessen en inzichten.
Isode Lossbroek
Ik ben het boek aan het lezen. Wat een verhelderend oordeel loos en confronterend boek. Voor mij precies op het juiste moment. Bedankt.
Francy Smeets
Dank je wel voor je mooi en duidelijk geschreven boek. Ben begonnen en nu al heel blij!
Ingrid Verbakel
Ben je boek aan het lezen en kan bijna niet stoppen, zoveel herkenning, zo mooi verwoord, zoveel inzicht en nog meer bewustwording. Dank je wel Mirella.
Claudia de Leeuw
Ik ben het voor de 2e keer aan het lezen. Een heerlijk herkenbaar boek!
Margot van t Hof
Ik heb het boek al gelezen. Wauw wat een goed boek. Iedereen die met bewustwording bezig is moet dit boek gewoon lezen.
Tjerkje Van der Leij
Het lezen van dit boek kan ik echt iedereen die met bewustwording bezig is van harte aanbevelen!! Zeer toegankelijk om te lezen.
Anneke Handgraaf
Pas jouw boek binnen... het begon al zo mooi en zo freaking herkenbaar. Ik laat me verassen tot het eind.
Mariana Karso
Het is ook echt een spiegel jouw boek, sommige stukken vind ik niet zo leuk om te lezen omdat het zo confronterend is. Zo (h)eerlijk en waar, en ook dankbaar.
Tjiske Grouwstra
Mooi boek. In één ruk uitgelezen!
Sas Natven
Het is echt thuiskomen, zoveel (h)erkenning. Dank voor het delen.
A. Pleijsant